Fást Fúd: no.14

Ahojte kamaráti! Dnes budeme len maškrtiť. Žiadne seriózne jedlo, len samé krémeše, profiterolky a iné podobné sladkosti. Dnes je sviatok sv. Mikuláša. Porušil som svoj dvojtýždenný publikačný harmonogram a povedal som si, že vám dlžím poriadny balíček sladkostí. Čakajú vás peknučké videjká, reklamy a dizajnové trendy na rok 2019. Pripravte sa na glykemický šok. Dobrú chuť!

zdroj: Giphy.com

 

Dojímavá reklama od Toyoty

Predpokladám, že poznáte pesničku od Chrisa Rea – Driving home for Christmas. Téma návratov domov a stretnutí s rodinou počas týchto sviatkov v reklame je asi taká klasika ako pre nás Popoluška na štedrý večer v primetime. Toyota v ich novom spote pracuje s týmto klišé, no aj napriek tomu je podľa môjho vkusu reklama podarená a dojemná. Veď posúďte sami.

https://www.youtube.com/watch?v=ub5UltVPQcY

 

Čo sa stalo na Marse?

Odvaha je dnes to, čo posúva značky míľovými krokmi vpred. Minulý týždeň na Marse pristála nová sonda In-Sight, ktorá má za úlohu skúmať na planéte seizmickú aktivitu. Na výrobe tejto sondy sa podieľala aj spoločnosť Lockheed Martin, ktorá sa špeciálne pre túto udalosť premenovala na Lockheed Martian. Okrem zmeny názvu prispôsobila farbu loga z modrej na rovnaký odtieň farby, aký prevláda na Marse. Jednoduchý nápad a veľa pozitívneho sentimentu pod príspevkom. Super!

https://www.facebook.com/lockheedmartin/photos/a.10150167553433538/10157539737228538/?type=3&theater

 

Apple ide bomby ďalej!

Potrebovali spropagovať novinku – skupinový Face Time call. Namiesto toho, aby natočili 30 sekundový spotík so zábermi ľudí, ktorí spolu volajú a packshotom, že iPhone si kúpite „Už od…“ to poňali tak ako sa na rok 2018 má a urobili takéto video s Elvismi. 😊

https://www.youtube.com/watch?v=Fm2o1tGeobg

 

Dizajnové trendy na rok 2019

Či chceme alebo nie, koniec roka sa blíži. Treba sa pripraviť na ten ďalší. O rôznych testovaných alebo už dostupných technických novinkách v online reklame si píšeme pravidelne. Ale darmo budeme najsamlepšie cieliť reklamu, keď nie je pre užívateľov dostatočne príťažlivá. Na internete som sa nedávno dostal k dizajnovým trendom na rok 2019. Tu si môžete pozrieť to, čo bude v roku 2019 in v rámci dizajnu ako takého alebo webov. 😊

Dúfam, že vám chutilo. Ďalší antivegan diel už čoskoro!

zdroj: Giphy.com

FK

Pridaj komentár